Garantie en Klachten


Garantie

Wij geven om onze producten en doen daarom onze uiterste best om ze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets mis gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Veel van onze items zijn gebruikte artikelen die in een nieuw jasje zijn gestoken, wat nu juist die authentieke uitstraling geeft waar we naar op zoek zijn. Mocht je twijfelen over de staat van een artikel en/of de aankoop er van neem dan contact met ons op.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over ons, dan horen wij dit natuurlijk graag als eerste! Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling naar wens te verwerken of weer retour te nemen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het voor consumenten in de EU  mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Vraag over garantie / Klacht